thomas scherder

Gitaarles, Pianoles, Zangles

Cursussen

Lesprijs

voor cursisten
€ 22,00

Locaties

Locatie Wijkcentrum Charlois (School of Music), Rotterdam
Locatie Pieter de Hoochweg, Rotterdam
Videoles
thomas scherder TS
thomas
(3)
Vriendelijk Gezellig Deskundig
Rotterdam
en 2 andere locaties
vanaf
€ 22,00
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Wie ben ik?

Hallo daar! Mijn naam is Thomas Scherder, ik ben 24 jaar en geef professioneel privé zangles, gitaarles en pianoles.

Van jongs af aan is muziek en zingen voor mij helemaal het einde. Al in mijn negende jaar deed ik mee in het Nationaal kinderkoor van Amsterdam en heb ik in die tijd veel  ervaring opgedaan qua zangtechniek en muziektheorie. Naast het kinderkoor heb ik aardig wat grote producties meegedraaid zoals o.a. optredens in het Concertgebouw van Amsterdam, 3fm Serious Request en heb ik als stand-in bij het Eurovisiesongfestival 8 landen vertegenwoordigd. Ik ben actief geweest bij meerdere bandjes als zanger, gitarist, pianist en ook als backing vocalist bij Ben Saunders. Muzikaal ben ik erg geïnspireerd door de pop en rockmuziek uit de late jaren 60 en vroege jaren 70. Denk hierbij aan muziek van de Beatles, Led Zeppelin of The Who. Dit straalt door in de muziek die ik schrijf en mijn eigen manier van zingen. Tegenwoordig ben ik vooral actief als soloartiest en studeer ik aan het conservatorium van Rotterdam.

Waar mijn specialiteiten liggen is dus in de pop- en rockzang. Daarin wil ik mensen op een leuke manier les geven die bij ze past en echt resultaat oplevert. Het allerbelangrijkste wat ik je wil laten zien is dat je heel veel kan leren zonder je plezier in muziek te verliezen. Ik geef individueel les in zang, maar ik kan je ook helpen in het zelf begeleiden met instrument en het schrijven van liedjes. Als muzikant is mijn gehoor goed ontwikkeld en kan ik ook gelijk horen hoe een liedje in elkaar steekt. Deze kwaliteit gebruik ik om studenten muzikaal te begeleiden en daarnaast leer ik ze zelf ook goed te luisteren.

Ten slotte zet ik mijn muzikale oor in om samen met jou opzoek te gaan naar welke stijl bij jou past en waar jou kwaliteiten liggen. Op die manier zorgen we ervoor dat je een echt professionele zanger/zangeres wordt, zonder dat je de plezier verliest!

Privéles Zang

In de privélessen ga ik je individueel benaderen en kijken wie jij bent als vocalist. Samen gaan we opzoek naar je sterke en je minder sterke kanten. Wanneer ik zo’n breed mogelijk beeld van je heb, pas ik mijn lesplan aan zodat het precies aansluit bij jou als muzikant. Vervolgens zullen we de passende doelen stellen die jou helpen om in zang verder te komen. Mijn lesplannen zijn voor iedereen verschillend, want elk persoon heeft weer andere doelen en dus andere methodes nodig.

Voor de eerste proefles vraag ik van je om 2 liedjes uit te kiezen die qua stijl passen bij jou en die laten zien wie je bent. Als je jezelf kan begeleiden, doe dat dan vooral! Ook als je eigen liedjes hebt, hoor ik die graag. Kies in dat geval voor 1 liedje van jezelf en 1 cover. Daarnaast vraag ik je zoveel mogelijk over jezelf te vertellen qua muzikale achtergrond en welke genres je leuk vindt. Als het duidelijk wordt wat je wil en waar je naar opzoek bent, gaan we kijken naar jou specifieke aandachtspunten waar we vervolgens elke keer aan zullen werken.

profielfoto 4
Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Piano- en gitaarles

Op mijn vorige muziekschool heb ik gitaar gestudeerd en speel het ook al sinds mijn 12e. Piano al sinds mijn 9e jaar. Beide instrumenten kan ik spelen en zingen tegelijkertijd. Het mooie is dat ik jou dat ook kan leren! Ben jij daarnaast ook iemand die eigen liedjes wil schrijven en die zich meer op muzikaal vlak wil ontplooien? Dan ben je hier aan het goeie adres! Door erachter te komen wat jou interesses zijn kunnen we een speelstijl ontdekken die bij jou past en vervolgens werken vanuit een goede basis. Ik ben met hedendaagse en oude pop bekend, maar ook muziekstijlen als reggae, blues en rock!

Dus wil jij lekker los kunnen gaan op een instrument én er bij kunnen zingen? Lets do it!

212309051_2262231093909631_1796523701714113450_n

Stuur een bericht