Sterre Hond

Pianoles, Muziektheorie

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
€ 27,50

Locaties

Thuisstudio Noordsingel, Rotterdam
C470B24D-0C9C-4929-A217-D294B760DF16.jpeg C470B24D-0C9C-4929-A217-D294B760DF16.jpeg

Reviews (2)

Vriendelijk Enthousiast Ervaren Geduldig Coachend
Het was een leuke eerste proefles!

Evelien Na 1 week les

Goed met kinderen Communicatief Vriendelijk Deskundig Enthousiast Ervaren Coachend Geduldig Inspirerend Didactisch Stipt Gezellig
Leuke proefles voor mijn dochter van 6. Ze wil gelijk door. Ik kan Sterre dus aanbevelen.

Japke Na 1 week les

Sterre Hond SH
Sterre
(2)
Vriendelijk Enthousiast Ervaren
Rotterdam
vanaf
€ 27,50
per 30 min.
Privéles

Introductie

Ik ben Sterre en ik studeer klassiek piano aan het conservatorium in Rotterdam. Ik geef regelmatig concerten, hiernaast vind ik het ook erg leuk om pianolessen te geven aan kinderen en volwassenen die gemotiveerd zijn dit instrument te leren bespelen! Ik geef pianoles in Rotterdam Noord.

Mijn passie voor piano spelen begon toen ik 11 jaar was. Ik logeerde bij een vriendinnetje waar een piano stond. Eerst had ik er niet veel interesse voor, maar toevallig had ik een piano-app op mijn telefoon staan waarmee je de gemakkelijke versie van Für Elise en andere stukjes kon spelen. Omdat het me leuker leek om op een echte piano te spelen ben ik er achter gaan zitten. Ik vond dit zo leuk dat ik de rest van de dag aan het piano spelen was!

Later kreeg ik zelf een piano. Ik leerde mezelf noten lezen en de theorie daaromheen. Ik ging erg snel vooruit, want binnen een  jaar werd ik aangenomen op de vooropleiding van het conservatorium in Rotterdam. (Havo/Vwo voor muziek en dans.) Toen ik de vooropleiding afgerond had ben ik doorgegaan met de Bachelor op het Rotterdam’s conservatorium. Momenteel studeer in nu in mijn laatste jaar van de Bachelor.

Pianoles

Eerst bespreken we jou doelen met elkaar om te kijken waar je naar toe wilt groeien. Daarop pas ik mijn lessen aan.

Verder vind ik het belangrijk om de lessen te richten op de basisprincipes van het pianospelen. Het notenschrift, ritmische vaardigheden en een goede lichaam- en handpositie. Hiernaast vind ik het ook erg belangrijk om les te geven in expressie en muzikaliteit. Maar het allerbelangrijkste is om plezier te hebben in piano spelen!

Iedereen kan piano leren spelen! Mocht je twijfelen kan je altijd een proefles volgen om te kijken of dit iets voor je is 🙂

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Pianoles voor kinderen

Vanaf 5 jaar geef ik ook pianoles aan kinderen. Ik geef op een speelse manier les om het voor kinderen boeiend te houden. Ik werk met een leuk lesboek waarin leuke opdrachtjes en duidelijke uitleg staan. 

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?