Nello Biasini

Drumles en muziekproductie in Capelle aan Den IJssel, Rotterdam Delfshaven en Rotterdam Delfshaven

Rudiments en spelplezier

Nello Biasini is drummer en producer en woont in Rotterdam. Nello is naar eigen zeggen “een hip hop-liefhebber, verslaafd aan jazzmuziek, soul brother en elektronische freak”. Hij is afgestudeerd aan Codarts in Pop Drums in 2016. Momenteel is hij bezig met een master in ‘Studio Drumming’. Nello is actief als sessiemuzikant, docent en producer. Momenteel werkt hij met artiesten als GreyHeads, Tom Kestens (BE), AnotherFunkCollective, Carol Might Know (IT).

Drumles in Rotterdam Noord & Centrum

Nello geeft drumlessen in zijn thuisstudio in Rotterdam Centrum en aan de Vijverhofstraat in Rotterdam Noord. Nello is een ervaren drumdocent voor alle niveaus, hij behandelt in zijn lessen verschillende stijlen en technieken in uiteenlopende genres van pop tot jazz en van soul tot funk. In zijn lessen is veel aandacht voor het ontwikkelen van ‘groove’. Nello werkt altijd aan het verbeteren van de individualiteit, persoonlijkheid en het geluid van elke student.

Muziekproductieles Rotterdam Centrum

Naast zijn drumlessen geeft Nello ook lessen muziekproductie en drumbeat productie. Hij is gespecialiseerd in Ableton Live en Logic Pro, en behandelt in zijn lessen alle studio- en live-aspecten van DAW’s, routing, mixen, bewerken en produceren. Heb je nog vragen? Stuur Nello dan gerust een bericht via het contactformulier op de pagina.

Ga verder naar beschikbare tijden

Stel je vraag aan Nello

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Vul je telefoonnummer in.