Mathijs Goené

Pianoles in Zaanstad

Creatieve pianodocent

Als klein jongetje uit een muzikaal nest zong Mathijs het liefst liedjes van de radio mee en probeerde hij ze na te spelen op de piano. Toen hij 7 jaar oud was mocht hij eindelijk op pianoles, maar dat was niet wat hij verwachtte: hij vond t saai om alleen maar les uit een boekje te krijgen, hij wilde ook zijn eigen liedjes maken. Zijn muzikale ontwikkeling heeft hij dan ook vooral aan zijn vader te danken, die hem wegwijs maakte in de wereld van de muziek.

Op de middelbare school had hij zijn eerste bandje waar hij zijn muzikale ei helemaal in kwijt kon.Vanaf toen heeft hij zijn hele leven in verschillende bandjes gespeeld, van Soul tot Latin tot Jazz, Pop, Raï, Reggae en Kaseko.

Mathijs heeft 4 jaar op het Hilversums Conservatorium lichte muziek gestudeerd en componeerde muziek voor theater, film en reclame. Hij werkt al jaren als pianodocent, bandcoach en sessieleider bij muziekcentrum Eiwerk in Amsterdam en geeft met veel plezier les aan alle leeftijden en niveau’s.

Wat kun je leren bij Mathijs?

Mathijs sluit vooral aan op wat jij wilt leren.

Dat kan zijn:

  • het notenschrift
  • improviseren
  • luisteren en begrijpen (bijv: hoe zit een liedje in elkaar?)
  • techniek/houding
  • verschillende stijlen

In zijn lessen zijn de muzikale groei van de leerling, creativiteit, begrip en vooral genieten van muziek het belangrijkst.

Spreekt dit je aan, schrijf je dan in voor een proefles. Ik geef les aan huis of in mijn homestudio in Krommenie.

Ga verder naar beschikbare tijden

Stel je vraag aan Mathijs

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Let op: Het is niet mogelijk om een e-mailadres of telefoonnummer mee te sturen.