Mandy De Lee

Auditietraining, Zangles

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
€ 22,00

Locaties

Videoles
Mandy De Lee ML
Mandy
Videoles
vanaf
€ 22,00
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Introductie

Hoi, ik ben Mandy! Ik ben 23 jaar oud en ik ben afgestudeerd aan de opleiding musicaltheater. Hier heb ik o.a. solo, koor, interpretatie en ensemble zang gevolgd. Ik werk sinds 2011 als professioneel musicalperformer bij o.a. Stage Entertainment en Efteling Theaterproducties.Naast mijn ervaring als professioneel musicalzangeres, ben ik momenteel bezig met de opleiding tot vocal coach bij Vocal Center. Ik ben niet alleen musicalartiest, maar ook stemactrice voor o.a. Disney, Nickelodeon, Zapp, NPO, etc.

Mijn passie om les te geven is ontstaan tijdens mijn opleiding musicaltheater. Ik werd ontzettend blij van het lesgeven en daarmee doorgeven van mijn kennis aan anderen, en daarbij hun groei te kunnen zien. Ik werk veel met kinderen en tieners, maar kan ook zeker met volwassen/ouderen aan de slag. Je kunt bij mij terecht voor zang coaching, auditie training, interpretatie les en les in veilig stemgebruik voor sprekers. Mijn specialiteit is musical, maar ook pop, jazz, licht klassiek, pop-rock, jukebox en Disney liedjes zijn bij mij van harte welkom.

2669df2f-1297-4fb2-9ea0-67b599328063.jpg 2669df2f-1297-4fb2-9ea0-67b599328063.jpg
_KVX3710-web 2.jpg _KVX3710-web 2.jpg

Auditietraining

Ik geef auditie training voor musicals, zang gerelateerde audities, zang opleidingen, etc. Mijn specialiteit is daarbij liedinterpretatie, iets wat vaak vergeten wordt als men an techniek werkt. Ik zorg er in deze cursus voor dat jij met alle vertrouwen je auditie in gaat, zodat je jouw beste kant kunt laten zien. Voor deze cursus is het belangrijk om je auditiemateriaal bij de hand te hebben. Er is ruimte om de verschillende opties aan materiaal te bespreken en zo de beste keuze te maken. Zorg er voor dat je goed opgewarmd bent en dat je weet waar je aan wilt werken, zodat we jouw tijd het beste kunnen benutten en alles uit de les kunnen halen.

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Zangles

Ik ben gespecialiseerd in de genres musical, pop, pop-rock, jukebox, Disney, licht klassiek en jazz. Daarnaast geef ik ook interpretatie les en auditietraining. Voor de proefles is het belangrijk dat je een liedje kiest waar je aan wilt werken en daarbij een doel bedenkt. Dat kan zijn dat je een bepaalde noot wilt halen, aan je ademhaling wilt werken, noem maar op. Als coach ga ik samen met jou aan de slag om zo snel mogelijk een oplossing te vinden waar jij als zanger tevreden mee bent. Zorg ervoor dat je van te voren bent opgewarmd, zodat we jouw tijd zo goed mogelijk kunnen benutten.

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?