Arnold de Mulder

Gitaarles, Songwriting, Ukeleleles, Muziekproductie, Muziektheorie

Lesprijs

voor cursisten
€ 24,00

Locaties

Thuisstudio Pinksterbloemstraat, Enschede
IMG_20220321_140428_edit_397542484946108.jpg IMG_20220321_140428_edit_397542484946108.jpg
IMG_20220321_141259_edit_397905494831990.jpg IMG_20220321_141259_edit_397905494831990.jpg
IMG_20220321_141428_edit_397889043941888.jpg IMG_20220321_141428_edit_397889043941888.jpg
IMG_20220321_141443_edit_397795704830965.jpg IMG_20220321_141443_edit_397795704830965.jpg
Videoles

Reviews (5)

Vriendelijk Ervaren Deskundig Enthousiast
Leuke lessen, ik leer er veel van. Motiverend!

Anoniem Na 6 weken les

Inspirerend Gezellig Enthousiast Deskundig Ervaren Vriendelijk
Arnold is super bijzonder. Hij begrijpt (wetenschap) en beheerst (embodiment) van muziek. Het is ontzettend inspirerend om hem muziek op diverse lagen te zien uitkeggen en overdragen. Van het eenvoudig een akkoord spelen tot complexe muziek theorie. Arnold kan jou dit allemaal leren en stemt iedere les af op jouw wensen en wat jij nodig hebt. Het is echt een feestje en als je van muziek houd is de les bij Arnold niet alleen het leren bespelen van een instrument maar het ervaren van wat muziek in de diepte is.

Ruby Na 13 weken les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Enthousiast Geduldig Ervaren Stipt Gezellig
Ik ben nu een aantal maanden aan het lessen bij Arnold (in z'n thuisstudio) en het bevalt heel goed! De sfeer is erg prettig, ontspannen en gezellig. Arnold legt tijdens de lessen goed en geduldig uit en weet door zijn ervaring me goed door de verschillende stappen als beginner heen te loodsen. Hij geeft positieve feedback (prettig als beginner ^^) en stemt de riffjes/liedjes die we oefenen af op mijn muzikale interesses. Kortom, ik kan Arnold van harte aanraden!

Gerben Na 9 weken les

Ervaren Inspirerend Didactisch Gezellig
Arnold is een fijne, ervaren en toewijde docent. Jammer dat ik hem pas een paar lessen voor zijn vertrek naar Enschede heb mogen ontmoeten! Fijn om samen gitaar te spelen en van hem te leren. Hij kijkt naar wat past, probeert uit te dagen en weet kennis goed over te brengen. Ik ben er nog niet, maar het lijkt me tof om ook liedjes met hem te mogen schrijven en maken!

Loes Na 1 week les

Enthousiast
Ik heb geen verbeterpunten na de proefles. Het was allemaal heel ok

Anoniem Na 1 week les

Arnold de Mulder AM
Arnold
(5)
Ervaren Enthousiast Vriendelijk
Enschede
en 1 andere locatie
vanaf
€ 24,00
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Introductie

Hé gitarist of liedjesschrijver in spé. Lijkt jou het leuk om gitaar te leren spelen om straks te kunnen rocken op de planken? Of wil je nu eindelijk die gitaar die je drie jaar geleden hebt gekocht van zolder halen om met je vrienden liedjes te kunnen spelen? Of je nu rocker, kampvuurartiest, stadion-act of singer songwriter wilt worden .. Ik help je graag op weg!

Mijn naam is Arnold de Mulder. Gitarist, popmuzikant, liedjesschrijver en producer. Ik heb ruime ervaring in het spelen in bands als gitarist. En ben daarnaast een bevlogen songwriter die z’n eigen songs uitbrengt op spotify & YouTube. Als afgestudeerd docent Muziek (Conservatorium van Amsterdam) heb ik daarnaast geruime ervaring in het geven van muzieklessen in het basis-, middelbaar en beroepsonderwijs. Ook geef ik zo’n 15 jaar gitaar- en songwritinglessen op verschillende muziekscholen.

sdr_soft sdr_soft
rpt rpt

Gitaarles

Tijdens de gitaarlessen gaan we op zoek naar jouw drijfveer. Wat wil je leren? En wat vind jij leuk om te spelen? Met dat als vertrekpunt loods ik je door de wereld van het gitaarspelen. We beginnen met akkoorden, eenvoudige riffs, tokkelwerk en bouwen het uit naar vierklanken, soleren, toonladders en mogelijk gevorderde muziektheorie. Waar het vooral om gaat is dat jij zin hebt om te spelen en oefenen en ik bewaak je ontwikkeling door steeds weer nummers en oefeningen te vinden die jou uitdagen in je spel.

Ook als je al wat verder bent, help ik je graag op weg!

Mail/ bel me gerust als je vragen hebt.

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Songwriting

Wanneer ik in m’n tienerjaren de gitaar oppikte en na enkele weken begon met het creëren van m’n eigen melodieën en akkoordenschema’s, wist ik het wel.. Liedjes schrijven wordt m’n grootste passie.  Nu we enkele honderden liedjes verder zijn, deel ik mijn ontdekkingen en enthousiasme graag met jou en leer ik je hoe te beginnen. Wees bijvoorbeeld niet te kritisch en spreek met jezelf af een lied te schrijven zonder oordeel, dan gaat het balletje vanzelf rollen.

Tijdens de lessen leer ik je over hoe akkoorden werken, wat een toonsoort is, hoe je mooie melodieën maakt en hoe teksten zich verhouden tot je muziek. Hoe kun je contrast gebruiken om spanning te creëren? En wel of geen pre-chorus?

Tot slot leer ik je graag hoe je zelf je eigen demo’s kunt maken en bestaat er tevens de mogelijkheid liedjes semi-professioneel op te nemen in m’n home studio.

Mail/ bel me gerust als je vragen hebt.

 

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?

Ukelele

De ukelele is met z’n karakteristieke sound en kleine body een heel tof instrument om te leren spelen. Ideaal voor het kampvuur of voor de klas!

Zoek je hulp bij het leren spelen van de Ukelele? Dan help ik je graag op weg.

We beginnen met het spelen van basisakkoorden en leren meespelen met liedjes die je leuk vindt. We leggen de lat daarna steeds wat hoger, zodat je vooruit blijft gaan.

Ook kunnen we, mocht je daar interesse in hebben, werken aan het zingen en spelen tegelijkertijd.

Stuur je vooral een berichtje als je meer vragen hebt.

 

sdr_soft sdr_soft
rpt rpt
Arnold1 Arnold1

Muziekproductie

Heb jij een tijdlang gewerkt met garageband, ben je klaar voor de volgende stap, maar zoek je hulp bij het digitale jungle die Logic heet?

Ik help je graag op weg! Samen werken we aan hoe je zang, gitaar of andere instrumenten opneemt. Welke spullen heb ik nodig voor een goede audio opname? En welke effecten kan ik daaraan toevoegen om het geheel nog smakelijker te laten klinken. Wat is midi? En hoe voeg ik digitale instrumenten toe om mijn liedje naar een hoger niveau te tillen?

Voor muziektheorie wat betreft drie of vierklanken, harmonisatie, toonsoorten en maatsoorten ben je bij mij tevens aan het goede adres.

Kortom, ik help je graag op weg in je eerste stappen naar een volwaardige demo/ productie in Logic Pro X.

Stuur me een berichtje indien je interesse hebt.