Discover your sound

Online muzieklessen

Compositieles online

Bij School of music is het ook mogelijk om online compositieles te volgen. We merken dat er steeds meer vraag is naar het volgen van compositielessen op afstand via een videoverbinding. Vanuit huis videoles volgen is ideaal omdat je geen reistijd hebt en elke docent kunt kiezen. Je bent welkom voor de compositieles als beginner of gevorderde. Wij werken met deskundige docenten die je kunnen helpen met de beginselen van de compositie of juist met het aanscherpen van je vaardigheden.

Bekijk de online compositiedocenten

Hoe gaat het in zijn werk?

Het boeken van een videoles is simpel:
  1. Klik hieronder op een docent voor meer informatie
  2. Klik op 'boek nu je proefles' om een tijd te kiezen die jou uitkomt
  3. Je krijgt een bericht met de contactgegevens van de docent
  4. Volg je proefles op afstand

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij compositieles? Laat het weten tijdens de proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Tijdens een proefles compositie informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument.

Vraag direct een proefles aan

Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek meteen je proefles online. De actuele data & tijden vind je in de boekingsplanner. Om dit te zien, klik je op een docent en daarna op 'boek nu je proefles'. Voor de videoles op afstand is het natuurlijk van belang om een apparaat met camera te hebben zoals een smartphone of laptop. We hebben een blogartikel geschreven met meer tips.

Op zoek naar normale compositieles?

We bieden natuurlijk ook compositielessen aan op locatie of aan huis. Deze kun je hier vinden.