Ontdek
de wereld van
Compositieles

Compositieles Groningen

Compositieles Groningen

Compositieles Groningen bij School of Music. Bij compositieles ga je samen met je docent schaven aan je eigen compositie. Hierbij komen dingen aan de orde zoals opbouw, melodie, samenspel en muzieknotatie.

Bekijk de compositiedocenten shutterstock_560280865.jpg

Compositie leren spelen

Of je nou gevorderd bent of nog wil starten met compositielessen, bij ons kun je terecht. Wij werken met ervaren docenten die je kunnen helpen met de beginselen van de compositie of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze compositiedocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij compositieles?Tijdens een proefles compositie informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Vind een compositiedocent in Groningen

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Groningen. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters.Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op 'Bekijk profiel'. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de compositiedocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.

Onze Compositiedocenten in Groningen

26 resultaten in Groningen, Groningen