Waan je in een andere wereld

in Den Haag

Celloles Den Haag

Celloles Den Haag bij School of Music. Zou je graag celloles volgen in Den Haag op één van onze locaties? Wij bieden cellolessen aan voor leerlingen met diverse niveau’s. Je kunt bij ons terecht voor celloles als beginner of gevorderde.We werken met ervaren docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze ervaren cellodocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onze cellodocenten in Den Haag

Zoek je een celloleraar of cellolerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 2 docenten.

2 van 2 docenten
Laura bij Thuisstudio Zwetstraat
Privéles
Celloles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1.9 km
bekijk
Rachel bij Locatie Vijverhofstraat
(1)
Privéles
Celloles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
19.8 km
bekijk
Bekijk alle 2 cellodocenten in Den Haag

Onder leiding van een professionele cellodocent kan je in Den Haag aan de slag om de cello beter te leren beheersen. Cello spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen cellolessen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad. De ervaring leert dat leerlingen bijzonder blij zijn met de persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van onze cellodocenten. Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

Cello leren spelen bij School of Music

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze lessen geldt 1 maand opzegtermijn.Tijdens een proefles cello informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij celloles? Neem het mee naar je proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt. Wil je graag een proefles? Kom vrijblijvend kennismaken met één van onze cellodocenten. Boek direct je proefles cello online in Den Haag. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles boeken.

Leslocaties celloles in Den Haag