Het begin
van een
muzikale reis

Blokfluitles Utrecht

Blokfluitles Utrecht

Blokfluitles Utrecht bij School of Music. De blokfluit zoals wij hem kennen wordt sinds de 14e eeuw bespeeld. Het is een ideaal instrument om mee te beginnen of om muziektheorie mee te leren.

Bekijk de blokfluitdocenten

Blokfluit leren spelen

Je bent welkom voor de blokfluitles als beginner of gevorderde. We werken met professionele docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze blokfluitdocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij blokfluitles?Tijdens een proefles blokfluit informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Vind een blokfluitdocent in Utrecht

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Utrecht. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters.Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op 'Bekijk profiel'. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de blokfluitdocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.

Onze Blokfluitdocenten in Utrecht

6 resultaten in Utrecht, Utrecht