Je toehoorders betoveren doe je met accordeon

Toon beschikbaarheid
proefles € 10,- 30 min.

Accordeonles Rotterdam

Accordeonles Rotterdam bij School of Music. De accordeon is een een veelzijdig instrument waarmee je vele kanten op kunt. Van Balkan tot Bach en van musette tot pop, alles is mogelijk!

Overweeg je te starten met accordeonles of wil je accordeonles voor je kind aanvragen in of in omgeving van Rotterdam? Wij bieden accordeonlessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Onze accordeonlessen zijn van toepassing op beginners en gevorderden van alle leeftijden.

We werken met professionele docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze accordeondocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Onder leiding van een professionele accordeondocent kan je in Rotterdam aan de slag om de accordeon beter te leren beheersen. De ervaring leert dat leerlingen erg blij zijn met de combinatie van een persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van onze accordeondocenten. 

De lessen zullen vaak worden opgebouwd in moeilijkheidsgraad. Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is één maand. Accordeon spelen moet vooral leuk zijn, we proberen daarom altijd aan te sluiten op jouw persoonlijke smaak. Ook kunnen accordeonlessen je goed helpen om gestructureerd te blijven oefenen.

Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. Tijdens een proefles accordeon informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument.

Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek nu online je proefles accordeon in Rotterdam. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles accordeon boeken.

Onze locaties voor Accordeonles in Rotterdam

Onze accordeondocenten in Rotterdam

Simone van der Weerden geeft bandoneonles, accordeonles, pianoles en muziektheorieles. Als kind is ze begonnen met het volgen van accordeonlessen om vervolgens...
Helena Sousa Estévez was born in Spain, she began her music studies at the age of 7. She has done her Bachelor and Master of Music in Spain and France...