Je toehoorders betoveren doe je met de accordeon

in Rotterdam Delfshaven

Accordeonles Delfshaven

Accordeonles Rotterdam Delfshaven bij School of Music. Overweeg je te starten met accordeonles in of in omgeving van Rotterdam? Wij bieden accordeonlessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Je bent welkom voor de accordeonles als beginner of gevorderde.We hanteren geen wachttijden en werken met enthousiaste docenten. Hierbij gebruiken onze accordeondocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Onze accordeondocenten in Delfshaven

Zoek je een accordeonleraar of accordeonlerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 2 resultaten.

2 van 2 resultaten

Simone

(3)
Vriendelijk
Geduldig
Deskundig
Thuisstudio Pieter de Hoochstraat (328 m)
vanaf€ 24,75per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Thuisstudio Pieter de Hoochstraat (328 m)
vanaf€ 24,75per 30 min.
Simone van der Weerden geeft bandoneonles, accordeonles, pianoles en muziektheorieles. Als kind is ze begonnen met het volgen van accordeonlessen om vervolgens klassiek accordeon aan het conservatorium in Tilburg te…
Bekijk profiel
Accordeonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo

Helena

(15)
Vriendelijk
Deskundig
Enthousiast
Thuisstudio Botersloot (3 km)
vanaf€ 20per 30 min.
English
Videoles mogelijk
Privéles
Thuisstudio Botersloot (3 km)
vanaf€ 20per 30 min.
Helena Sousa Estévez was born in Spain, she began her music studies at the age of 7. She has done her Bachelor and Master of Music in Spain and France,…
Bekijk profiel
Accordeonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Bekijk alle 2 accordeondocenten in Delfshaven

Onze accordeonlessen worden gegeven door een team van enthousiaste en ervaren accordeondocenten (in Rotterdam Delfshaven) die jou graag helpen om de accordeon (nog) beter te beheersen. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau. De ervaring leert dat leerlingen erg tevreden zijn over de combinatie van een persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van de docenten. Accordeonlessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. Veel van onze accordeondocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. Voor al onze accordeonlessen geldt één maand opzegtermijn.De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een accordeon. Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek direct online je proefles in Rotterdam Delfshaven. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.