Je toehoorders betoveren doe je met de accordeon

in Rotterdam Delfshaven

Accordeonles Delfshaven

Accordeonles Rotterdam Delfshaven bij School of Music. Overweeg je te starten met accordeonles in of in omgeving van Rotterdam? Wij bieden accordeonlessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Je bent welkom voor de accordeonles als beginner of gevorderde.We hanteren geen wachttijden en werken met enthousiaste docenten. Hierbij gebruiken onze accordeondocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Onze accordeondocenten in Delfshaven

Zoek je een accordeonleraar of accordeonlerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 3 docenten.

3 van 3 docenten
Simone bij Locatie Pieter de Hoochweg
(2)
Privéles
Accordeonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
408 m
bekijk
Helena bij Thuisstudio Pompenburg
(4)
English
Privéles
Accordeonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
3.1 km
bekijk
Simone bij Thuisstudio Pieter de Hoochstraat
(2)
Privéles
Accordeonles
Geen beschikbaarheid
ma
di
wo
do
vr
za
zo
328 m
bekijk
Bekijk alle 3 accordeondocenten in Delfshaven

Onze accordeonlessen worden gegeven door een team van enthousiaste en ervaren accordeondocenten (in Rotterdam Delfshaven) die jou graag helpen om de accordeon (nog) beter te beheersen. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau. De ervaring leert dat leerlingen erg tevreden zijn over de combinatie van een persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van de docenten. Accordeonlessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. Veel van onze accordeondocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. Voor al onze accordeonlessen geldt één maand opzegtermijn.De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een accordeon. Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek direct online je proefles in Rotterdam Delfshaven. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.

Leslocaties accordeonles in Delfshaven