Je toehoorders betoveren doe je met de accordeon

in Rotterdam

Accordeonles Rotterdam

Accordeonles Rotterdam bij School of Music. Zou je graag accordeonles volgen in of rondom Rotterdam op één van onze leslocaties? Wij bieden accordeonlessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Je bent welkom voor de accordeonles als beginner of gevorderde.We hanteren geen wachttijden en werken met enthousiaste docenten. Hierbij gebruiken onze accordeondocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Onze accordeondocenten in Rotterdam

Zoek je een accordeonleraar of accordeonlerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 2 resultaten.

2 van 2 resultaten

Helena

(15)
Vriendelijk
Deskundig
Enthousiast
Thuisstudio Botersloot (624 m)
vanaf€ 20per 30 min.
English
Videoles mogelijk
Privéles
Thuisstudio Botersloot (624 m)
vanaf€ 20per 30 min.
Helena Sousa Estévez was born in Spain, she began her music studies at the age of 7. She has done her Bachelor and Master of Music in Spain and France,…
Bekijk profiel
Accordeonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo

Simone

(3)
Vriendelijk
Geduldig
Deskundig
Thuisstudio Pieter de Hoochstraat (2.4 km)
vanaf€ 24,75per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Thuisstudio Pieter de Hoochstraat (2.4 km)
vanaf€ 24,75per 30 min.
Simone van der Weerden geeft bandoneonles, accordeonles, pianoles en muziektheorieles. Als kind is ze begonnen met het volgen van accordeonlessen om vervolgens klassiek accordeon aan het conservatorium in Tilburg te…
Bekijk profiel
Accordeonles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Bekijk alle 2 accordeondocenten in Rotterdam

Onder leiding van een professionele docent kan je in Rotterdam aan de slag om de accordeon beter te leren beheersen. Veel van onze accordeondocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. Uit ervaring blijkt dat leerlingen bijzonder tevreden zijn over de combinatie van een persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van de accordeondocenten. Accordeonlessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau.

Accordeon leren spelen bij School of Music

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is één maand.Tijdens een proefles accordeon informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze accordeondocenten. Heb je muziek die je graag zou willen spelen bij accordeonles? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt. Boek meteen online je proefles in Rotterdam. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.