Kwinten cirkels
intervallen
en melodische mineuren

Muziektheorie Nieuwegein

Muziektheorie Nieuwegein

Muziektheorie Nieuwegein bij School of Music. Verdiep je eens in de wereld van de muziektheorie! Muziektheorie komt goed van pas bij het aanleren van een instrument en is soms een vereiste om toelating te kunnen doen voor een muziekopleiding.

Bekijk de muziektheoriedocenten piano-header.jpg

Muziektheorie begrijpen

Of je nou gevorderd bent of nog wil starten met lessen, bij ons kun je terecht. Wij werken met ervaren docenten die je kunnen helpen met de beginselen van de muziektheorie of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze muziektheoriedocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij muziektheorie?Tijdens een proefles muziektheorie informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Vind een muziektheoriedocent in Nieuwegein

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Nieuwegein. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters.Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op 'Bekijk profiel'. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de muziektheoriedocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.

Onze Muziektheoriedocenten in Nieuwegein

85 resultaten in Nieuwegein, Utrecht