Kwinten cirkels
intervallen
en melodische mineuren

Muziektheorie Amersfoort

Muziektheorie Amersfoort

Muziektheorie Amersfoort bij School of Music. Verdiep je eens in de wereld van de muziektheorie! Muziektheorie komt goed van pas bij het aanleren van een instrument en is soms een vereiste om toelating te kunnen doen voor een muziekopleiding.

Muziektheorie in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle muziektheoriedocenten
in de omgeving van Amersfoort
Bekijk de docenten

Muziektheorie begrijpen

Onze lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. We hanteren geen wachttijden en werken met enthousiaste docenten. Hierbij gebruiken onze muziektheoriedocenten lesmateriaal dat aansluit op jouw specifieke situatie.

piano-header.jpg

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn. Heb je nummers die je graag zou willen spelen bij muziektheorie? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Muziektheoriedocenten in Amersfoort

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Amersfoort. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag.

75 resultaten in Amersfoort, Utrecht

Als je klikt op de docent kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze muziektheoriedocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.