Het blaasinstrument
met de langste
traditie

Hoornles Rotterdam

Hoornles Rotterdam bij School of Music. De hoorn ziet er misschien ingewikkeld uit, maar is een van de meest veelzijdige koperblazers. Met dit uitdagende instrument kun je al snel een melodie spelen. Lijkt de hoorn je leuk of wil je je speeltechniek verbeteren? Dan helpt onze hoorndocent je graag verder!

Bekijk de hoorndocenten

Hoorn leren spelen

Je kunt bij ons terecht voor hoornles als beginner of gevorderde. We hanteren geen wachttijden en werken met professionele docenten. Hierbij gebruiken onze hoorndocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een hoorn. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je hoorn? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Vind een hoorndocent in Rotterdam

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Rotterdam. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag of taal.

Als je klikt op 'Bekijk profiel' kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze hoorndocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.