Het blaasinstrument
met de langste
traditie

Hoornles Amsterdam

Hoornles Amsterdam bij School of Music. De hoorn ziet er misschien ingewikkeld uit, maar is een van de meest veelzijdige koperblazers. Met dit uitdagende instrument kun je al snel een melodie spelen. Lijkt de hoorn je leuk of wil je je speeltechniek verbeteren? Dan helpt onze hoorndocent je graag verder!

Bekijk de hoorndocenten

Hoorn leren spelen

Of je nou gevorderd bent of nog wil starten met hoornlessen, bij ons kun je terecht. Wij werken met deskundige docenten die je kunnen helpen met de beginselen van de hoorn of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze hoorndocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij hoornles? Tijdens een proefles hoorn informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument.

Vind een hoorndocent in Amsterdam

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Amsterdam. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op 'Bekijk profiel'. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de hoorndocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.