Geef muziekles cadeau 🎁🎄😃

Het blaasinstrument
met de langste
traditie

Hoornles Amsterdam

Hoornles Amsterdam

Hoornles Amsterdam bij School of Music. De hoorn ziet er misschien ingewikkeld uit, maar is een van de meest veelzijdige koperblazers. Met dit uitdagende instrument kun je al snel een melodie spelen. Lijkt de hoorn je leuk of wil je je speeltechniek verbeteren? Dan helpt onze hoorndocent je graag verder!

Hoornles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle hoorndocenten
in de omgeving van Amsterdam
Bekijk de docenten

Hoorn leren spelen

Je kunt bij ons terecht voor hoornles als beginner of gevorderde. We werken met deskundige docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze hoorndocenten lesmateriaal dat aansluit op jouw specifieke situatie.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met één maand opzegtermijn De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een hoorn. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je hoorn? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Hoorndocenten in Amsterdam

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Amsterdam. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag.

Als je klikt op de docent kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze hoorndocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.