Het blaasinstrument
met de langste
traditie

Hoornles Haarlem

Hoornles Haarlem bij School of Music. De hoorn ziet er misschien ingewikkeld uit, maar is een van de meest veelzijdige koperblazers. Met dit uitdagende instrument kun je al snel een melodie spelen. Lijkt de hoorn je leuk of wil je je speeltechniek verbeteren? Dan helpt onze hoorndocent je graag verder!

Bekijk de hoorndocenten

Hoorn leren spelen

Je kunt bij ons terecht voor hoornles als beginner of gevorderde. We werken met deskundige docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze hoorndocenten lesmethodes die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand. Tijdens een proefles hoorn informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Heb je muziek die je graag zou willen spelen bij hoornles?

Vind een hoorndocent in Haarlem

In het overzicht hieronder vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Haarlem. De afstand is aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag of taal.

Als je klikt op 'Bekijk profiel' kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak nu online een afspraak en kom vrijblijvend kennismaken met onze hoorndocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.