De dwarsfluit springt overal tussenuit

Toon beschikbaarheid
proefles € 10,- 30 min.

Dwarsfluitles Rotterdam

Dwarsfluitles Rotterdam bij School of Music. De dwarsfluit springt er overal tussen uit. In orkesten, musicals, maar ook latin en hedendaagse popmuziek. Bij ons leer je dwarsfluit spelen in het repertoire dat jij het liefst speelt!

Zou je graag dwarsfluitles volgen in Rotterdam op één van onze leslocaties? Wij bieden dwarsfluitlessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Je kunt bij ons terecht voor dwarsfluitles als beginner of gevorderde.

We hanteren geen wachttijden en werken met ervaren docenten. Hierbij gebruiken onze dwarsfluitdocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Onder leiding van een professionele dwarsfluitdocent kan je in Rotterdam aan de slag om de dwarsfluit beter te leren beheersen. Veel van onze dwarsfluitdocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Voor al onze dwarsfluitlessen geldt 1 maand opzegtermijn. Uit ervaring blijkt dat leerlingen bijzonder blij zijn met de combinatie van een persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van onze docenten. Dwarsfluitlessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn.

De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau. Heb je muziek die je graag zou willen spelen met je dwarsfluit? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Boek direct online je proefles in Rotterdam. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles dwarsfluit boeken.

Onze locaties voor Dwarsfluitles in Rotterdam

Onze dwarsfluitdocenten in Rotterdam

Floor studeerde Jazz en Latin muziek aan het conservatorium in Rotterdam en is in 2013 cum laude afgestudeerd. Floor: “Mijn passie voor lesgeven is...