De dwarsfluit
springt overal
tussenuit

Dwarsfluitles Ridderkerk

Dwarsfluitles Ridderkerk bij School of Music. De dwarsfluit springt er overal tussen uit. In orkesten, musicals, maar ook latin en hedendaagse popmuziek. Bij ons leer je dwarsfluit spelen in het repertoire dat jij het liefst speelt!

Bekijk de dwarsfluitdocenten

Dwarsfluit leren spelen

Je kunt bij ons terecht voor dwarsfluitles als beginner of gevorderde. We werken met professionele docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze dwarsfluitdocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een dwarsfluit. Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je dwarsfluit?

Vind een dwarsfluitdocent in Ridderkerk

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Ridderkerk. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag of taal.

Als je klikt op 'Bekijk profiel' kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze dwarsfluitdocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.