De dwarsfluit
springt overal
tussenuit

Dwarsfluitles Barendrecht

Dwarsfluitles Barendrecht bij School of Music. De dwarsfluit springt er overal tussen uit. In orkesten, musicals, maar ook latin en hedendaagse popmuziek. Bij ons leer je dwarsfluit spelen in het repertoire dat jij het liefst speelt!

Bekijk de dwarsfluitdocenten

Dwarsfluit leren spelen

Je bent welkom voor de dwarsfluitles als beginner of gevorderde. Wij werken met ervaren docenten die je kunnen helpen met de beginselen van de dwarsfluit of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze dwarsfluitdocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij dwarsfluitles? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Tijdens een proefles dwarsfluit informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument.

Vind een dwarsfluitdocent in Barendrecht

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Barendrecht. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op 'Bekijk profiel'. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de dwarsfluitdocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.