Jeroen Dirrix

Pianoles, songwriting, muziektheorie en muziekproductie in Rotterdam Delfshaven en Rotterdam Delfshaven

Creativiteit leren toepassen

Jeroen Dirrix is drummer, producer en pianist. Hij begon op 5-jarige leeftijd met drummen en heeft drums gestudeerd in Utrecht. Jeroen heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring in breed uiteenlopende stijlen (pop, rock, funk, jazz en klassiek). Naast zijn drumstudie heeft Jeroen ook 2 jaar Compositie gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium Brussel. Hier heeft hij zich ontwikkeld op het gebied van muziekcompositie en piano. In zijn lessen staan het ontwikkelen van het gehoor, muzikaal gevoel en ritme, theorie en het behendig leren spelen van de piano centraal. Een pianoles die meer gericht zal zijn op leren improviseren en het toepassen van creativiteit bij het bedenken/ schrijven van jouw eigen stukken! Gespecialiseerd in moderne pianomuziek zijn liefhebbers van Ludovico Einaudi, Nils Frahm, Philip Glass en Yann Tiersen (minimal- music) hier aan het juiste adres! Leerlingen kunnen zich vanaf 14 jaar inschrijven.

Pianoles op een vleugel

Door het spelen in veel verschillende bands in heel Nederland (en daarbuiten) heeft Jeroen veel podiumervaring en kan hij zowel beginners als gevorderden helpen hun spel verder te ontwikkelen. De wensen van de leerling en gewoon lekker spelen staan, met het oog op resultaat, centraal tijdens zijn lessen. In zijn pianolessen speel je op een vleugel! Jeroen geeft pianoles in zijn thuisstudio in Rotterdam Centrum aan de Graaf Florisstraat 90A1.

Naast piano en drums heeft Jeroen zich ook ontwikkeld op het gebied van het produceren van elektronische muziek. Een ervaren gebruiker van Ableton Live, andere software en door vele opnames en af-mixen van producties geeft hij ook productie lessen en Ableton Live cursussen.

Pianodocent met cursist
Ga verder naar beschikbare tijden

Stel je vraag aan Jeroen

Vul je voornaam in.
Vul je achternaam in.
Vul je emailadres in.
Vul je telefoonnummer in.