Jeroen Dirrix

Muziekproductie, Muziektheorie, Pianoles, Songwriting

Lesprijs

voor cursisten
€ 23,00

Locaties

Thuisstudio Keilestraat, Rotterdam
Thuisstudio Graaf Florisstraat, Rotterdam
Thuisstudio Videoles
Jeroen Dirrix JD
Jeroen
(7)
Vriendelijk Deskundig Eigentijds
Rotterdam
en 2 andere locaties
vanaf
€ 23,00
per 30 min.
Privéles
Videoles mogelijk

Creativiteit leren toepassen

Jeroen Dirrix (pianist, componist en producer) geeft pianoles, songwriting, muziekproductie en muziektheorie op twee locatie’s in Rotterdam. Jeroen is begonnen als drummer aan het Utrechts conservatorium. Later heeft hij na zijn drumstudie twee jaar Compositie gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Brussel. Hier heeft hij zich ontwikkeld op het gebied van muziekcompositie en piano. In zijn lessen staan het ontwikkelen van het gehoor, muzikaal gevoel, ritme, theorie en het behendig leren spelen van de piano centraal. Een pianoles die meer gericht zal zijn op leren improviseren en het toepassen van creativiteit bij het bedenken en/of schrijven van jouw eigen stukken! Gespecialiseerd in modern-klasssieke pianomuziek zijn liefhebbers van Ludovico Einaudi, Nils Frahm, Philip Glass en Yann Tiersen (minimal-music) hier aan het juiste adres! Leerlingen kunnen zich vanaf 14 jaar oud inschrijven.

Pianoles op een vleugel

Door de vele jaren speel-ervaring in uiteenlopende stijlen, optredens op vele grote podia van Nederland (en daarbuiten) en kan hij zowel beginners als gevorderden helpen hun spel verder te ontwikkelen. De wensen van de leerling en gewoon lekker spelen staan, met het oog op resultaat, centraal tijdens zijn lessen. In zijn pianolessen speel je op een vleugel!

Naast piano en drums heeft Jeroen zich ook ontwikkeld op het gebied van het produceren van elektronische muziek. Een ervaren gebruiker van Ableton Live, andere software en door vele opnames en het af-mixen van producties geeft hij ook productie lessen en Ableton Live cursussen.

Pianolessen, songwriting en muziektheorie geeft Jeroen thuis in Rotterdam Centrum aan de Graaf Florisstraat.

Enthousiast geworden?
Boek dan nu je proefles
Boek nu

Stuur een bericht