Jeroen Dirrix

Songwriting, Muziektheorie, Pianoles, Muziekproductie

Cursussen

Lesdagen

Lesprijs

voor cursisten
n.v.t

Locaties

Reviews (7)

Communicatief Vriendelijk Ervaren
Goeie sfeer bij de les. Jeroen heeft echt van muziek zijn leven gemaakt. Dit is te merken aan zijn brede kennis van muziek. Dit geeft ook meteen veel diepgang en mogelijkheden aan de lessen, en is ideal om het best passende pad te vinden voor mijn muziek lessen. Was meteen een goeie match, zeker een aanrader!

Anoniem Na 1 week les

Communicatief Vriendelijk Deskundig Didactisch Eigentijds Enthousiast Doelgericht Inspirerend Coachend Ervaren Geduldig Gezellig

Ronald Na 1 week les

Vriendelijk Deskundig Gezellig

Anoniem Na 1 week les

Anoniem Na 2 weken les

Deskundig Eigentijds Inspirerend Coachend Doelgerichtheid Communicatie Geduldig
vaak laat met doorsturen nieuwe bladmuziek

Ineke Na 9 weken les

Vriendelijk Eigentijds Geduldig
Prettige docent, fijne stijl van lesgeven waarbij je de eerste les direct veel leert. Jeroen voelt goed aan waar je niveau zit. Dat, samen met natuurlijk de mooie vleugel in de huiskamer.

Lennard Na 5 weken les

Mike Na 12 weken les

Terug naar het overzicht
Jeroen Dirrix JD
Jeroen
(7)
Vriendelijk Deskundig Eigentijds

Creativiteit leren toepassen

Jeroen Dirrix (pianist, componist en producer) geeft pianoles, songwriting, muziekproductie en muziektheorie op twee locatie’s in Rotterdam. Jeroen is begonnen als drummer aan het Utrechts conservatorium. Later heeft hij na zijn drumstudie twee jaar Compositie gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Brussel. Hier heeft hij zich ontwikkeld op het gebied van muziekcompositie en piano. In zijn lessen staan het ontwikkelen van het gehoor, muzikaal gevoel, ritme, theorie en het behendig leren spelen van de piano centraal. Een pianoles die meer gericht zal zijn op leren improviseren en het toepassen van creativiteit bij het bedenken en/of schrijven van jouw eigen stukken! Gespecialiseerd in modern-klasssieke pianomuziek zijn liefhebbers van Ludovico Einaudi, Nils Frahm, Philip Glass en Yann Tiersen (minimal-music) hier aan het juiste adres! Leerlingen kunnen zich vanaf 14 jaar oud inschrijven.

Pianoles op een vleugel

Door de vele jaren speel-ervaring in uiteenlopende stijlen, optredens op vele grote podia van Nederland (en daarbuiten) en kan hij zowel beginners als gevorderden helpen hun spel verder te ontwikkelen. De wensen van de leerling en gewoon lekker spelen staan, met het oog op resultaat, centraal tijdens zijn lessen. In zijn pianolessen speel je op een vleugel!

Naast piano en drums heeft Jeroen zich ook ontwikkeld op het gebied van het produceren van elektronische muziek. Een ervaren gebruiker van Ableton Live, andere software en door vele opnames en het af-mixen van producties geeft hij ook productie lessen en Ableton Live cursussen.

Pianolessen, songwriting en muziektheorie geeft Jeroen thuis in Rotterdam Centrum aan de Graaf Florisstraat.

Stuur een bericht

Ben je al ingeschreven of heb je een proefles gevolgd?