Waan je in een andere wereld

Celloles

Starten met celloles

Van alle instrumenten wordt de cello beschouwd als één van de meest op het menselijk stemgeluid lijkende instrumenten. Het heeft een zeer warme klankkleur, daardoor klinkt de cello ook voor beginners erg prettig klinkt.

Onze cellodocenten

Zoek je een celloleraar of cellolerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 4 docenten.

4 van 4 docenten
Marta bij Locatie Pieter de Hoochweg
(1 review)
Celloles
English
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Rachel bij Locatie Vijverhofstraat
Celloles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Laura bij Thuisstudio Spaarnedwarsstraat
Celloles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Berber bij Thuisstudio Van Galenstraat
Celloles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
bekijk
Bekijk alle 4 docenten

De cello is perfect geschikt voor klassieke muziek, maar doet ook regelmatig dienst in de muziek die je op de radio hoort zoals jazz en pop. Je kunt op de cello zowel als solist als in een ensemble goed uit de voeten. Je kunt melodieën spelen of de cello als begeleidingsinstrument gebruiken.

Kinderen die celloles willen volgen kunnen dit al vanaf 4 jaar doen. Om de cello te ontdekken kan je een oefencello kopen bij de meeste muziekwinkels of huren. Een cello huren kan al vanaf €12 per maand. Tijdens een proefles cello informeert de docent je graag over. Voor een proefles is het niet nodig om zelf al een cello te hebben. Boek hier jouw proefles!

Boek direct een celloles

Leslocaties celloles