Geef muziekles cadeau 🎁🎄😃

Waan je
in een
andere wereld

Celloles Hilversum

Celloles Hilversum

Celloles Hilversum bij School of Music. Van alle instrumenten wordt de cello beschouwd als één van de meest op het menselijk stemgeluid lijkende instrumenten. Probeer het eens uit en verbaas je over dit instrument!

Celloles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle cellodocenten
in de omgeving van Hilversum
Bekijk de docenten

Cello leren spelen

Je bent welkom voor de celloles als beginner of gevorderde. We werken met professionele docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze cellodocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

pexels-pixabay-462510.jpeg

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij celloles? Tijdens een proefles cello informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Cellodocenten in Hilversum

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Hilversum. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

11 resultaten in Hilversum, Noord-Holland

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op de docent in het onderstaande overzicht. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de cellodocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.