Waan je
in een
andere wereld

Celloles Zaandam

Celloles Zaandam

Celloles Zaandam bij School of Music. Van alle instrumenten wordt de cello beschouwd als één van de meest op het menselijk stemgeluid lijkende instrumenten. Probeer het eens uit en verbaas je over dit instrument!

Celloles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle cellodocenten
in de omgeving van Zaandam
Bekijk de docenten

Cello leren spelen

Je kunt bij ons terecht voor celloles als beginner of gevorderde. We werken met deskundige docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze cellodocenten lesmateriaal dat aansluit op jouw specifieke situatie.

pexels-pixabay-462510.jpeg

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met één maand opzegtermijn De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een cello. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je cello? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Cellodocenten in Zaandam

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Zaandam. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag.

10 resultaten in Zaandam, Noord-Holland

Als je klikt op de docent kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze cellodocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.