Jazzy gepluk
of gevoelig
gestrijk

Contrabasles Den Haag

Contrabasles Den Haag

Contrabasles Den Haag bij School of Music. De contrabas, ook wel gewoon de bas genoemd, is het laagst klinkend muziekinstrument van de strijkinstrumenten. De contrabas kan niet gemist worden in een orkest, jazz band of blues groep.

Contrabasles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle contrabasdocenten
in de omgeving van Den Haag
Bekijk de docenten

Contrabas leren spelen

Je kunt bij ons terecht voor contrabasles als beginner of gevorderde. We werken met deskundige docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze contrabasdocenten lesmateriaal dat aansluit op jouw specifieke situatie.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met één maand opzegtermijn De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een contrabas. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je contrabas? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Contrabasdocenten in Den Haag

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Den Haag. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag.

8 resultaten in Den Haag, Zuid-Holland

Als je klikt op de docent kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze contrabasdocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.