Jazzy gepluk
of gevoelig
gestrijk

Contrabasles Vlaardingen

Contrabasles Vlaardingen

Contrabasles Vlaardingen bij School of Music. De contrabas, ook wel gewoon de bas genoemd, is het laagst klinkend muziekinstrument van de strijkinstrumenten. De contrabas kan niet gemist worden in een orkest, jazz band of blues groep.

Contrabasles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle contrabasdocenten
in de omgeving van Vlaardingen
Bekijk de docenten

Contrabas leren spelen

Je bent welkom voor de contrabasles als beginner of gevorderde. We werken met professionele docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze contrabasdocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij contrabasles? Tijdens een proefles contrabas informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Contrabasdocenten in Vlaardingen

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Vlaardingen. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

8 resultaten in Vlaardingen, Zuid-Holland

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op de docent in het onderstaande overzicht. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de contrabasdocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.