Waan je in een andere wereld

in Rotterdam

Celloles Rotterdam

Celloles Rotterdam bij School of Music. Ben je op zoek naar celloles of wil je celloles voor je kind aanvragen in of in de buurt van Rotterdam? Wij bieden cellolessen aan voor leerlingen met diverse niveau’s. Je kunt bij ons terecht voor celloles als beginner of gevorderde.Wij werken met ervaren docenten die je kunnen helpen met de beginselen van de cello of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze cellodocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onze cellodocenten in Rotterdam

Zoek je een celloleraar of cellolerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 2 docenten.

2 van 2 docenten
Rachel bij Locatie Vijverhofstraat
(1)
Privéles
Celloles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
548 m
bekijk
Laura bij Thuisstudio Zwetstraat
Privéles
Celloles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
19.5 km
bekijk
Bekijk alle 2 cellodocenten in Rotterdam

Onze cellolessen worden gegeven door een team van enthousiaste en ervaren cellodocenten (in Rotterdam) die jou graag helpen om de cello (nog) beter te beheersen. Uit ervaring blijkt dat leerlingen bijzonder blij zijn met de combinatie van een persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van onze cellodocenten. Cellolessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. Veel van onze cellodocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau.

Cello leren spelen bij School of Music

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is één maand.Heb je nummers die je graag zou willen spelen bij celloles? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt. Tijdens een proefles cello informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Wil je graag een proefles? Kom vrijblijvend kennismaken met één van onze cellodocenten. Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek nu je proefles cello online in Rotterdam. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.

Leslocaties celloles in Rotterdam