Celloles Rotterdam

Celloles Rotterdam bij School of Music. Van alle instrumenten wordt de cello beschouwd als één van de meest op het menselijk stemgeluid lijkende instrumenten.

Lijkt het je leuk om celloles te volgen op één van onze locaties in Rotterdam? Wij bieden cellolessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Je bent welkom voor de celloles als beginner of gevorderde.

Wij werken met deskundige docenten die je kunnen helpen met de beginselen van het instrument of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Hierbij gebruiken onze cellodocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Onze cellolessen worden gegeven door een team van enthousiaste en ervaren cellodocenten (in Rotterdam) die jou graag helpen om de cello (nog) beter te beheersen. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau.

De ervaring leert dat leerlingen erg blij zijn met de combinatie van een persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van onze docenten. Cellolessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Voor al onze lessen geldt 1 maand opzegtermijn.

Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Samen met jou bepalen zij hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. Heb je muziek die je graag zou willen spelen bij celloles? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek meteen online je proefles in Rotterdam. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.

Onze locaties voor Celloles in Rotterdam

Onze cellodocenten in Rotterdam

Ivan Nogueira is een ervaren kamermuziek en orkest cellist. Muziek boeide hem al vroeg in zijn jeugd en op de leeftijd van 8 jaar kreeg hij zijn eerste...
vioolles