Online ontdek
de wereld van
Auditietraining

Auditietraining online

Auditietraining

Auditietraining Online bij School of Music. Welk instrument je ook speelt, auditie doen (voor een opleiding of een openstaande vacature) is gewoonweg spannend. Je wilt op je best presteren, maar hoe doe je dat als alle ogen op jou gericht zijn en de zenuwen het van je over lijken te nemen. Om goed beslagen ten ijs te komen bieden wij een cursus auditietraining waar jij jouw materiaal en mindset voorbereidt op die toekomstige auditie(s)

Auditietraining via video?
Bekijk nu alle auditietrainingdocenten die videoles geven.
Bekijk de docenten

Online auditietraining

Het is mogelijk om online auditietraining te volgen bij School of Music. Op dit moment wordt het steeds gebruikelijker om ook gitaarlessen op afstand te volgen via een videoverbinding. Het handige aan deze lessen is dat je geen reistijd hebt en elke docent kunt kiezen die dit aanbiedt.

Onze cursussen via videoverbinding

Onze lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. We hanteren geen wachttijden en werken met enthousiaste docenten. Hierbij gebruiken onze auditietrainingdocenten lesmateriaal dat aansluit op jouw specifieke situatie.

Auditietrainingdocenten online

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten voor videoles. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag.

11 resultaten (videoles)