Opnemen.
Mixen.
Masteren.

Muziekproductie De Meern

Muziekproductie De Meern

Muziekproductie De Meern bij School of Music. Op zoek naar muziekproductie les? Wil je starten of jezelf verder ontwikkelen als Producer/DJ, dan ben je aan het juiste adres! In onze lessen muziekproductie kan je alle kanten op: je kunt alles leren over opnemen en opnametechnieken en leert hoe te componeren, arrangeren en mixen.

Bekijk de muziekproductiedocenten mengtafel.jpg

Muziek produceren

Je kunt bij ons terecht voor muziekproductie als beginner of gevorderde. We hanteren geen wachttijden en werken met deskundige docenten. Hierbij gebruiken onze muziekproductiedocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een muziekproductie. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je muziekproductie? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Vind een muziekproductiedocent in De Meern

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf De Meern. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag of taal.

Als je klikt op 'Bekijk profiel' kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze muziekproductiedocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.

Onze Muziekproductiedocenten in De Meern

37 resultaten in De Meern, Utrecht