De dwarsfluit springt overal tussenuit

in Rotterdam

Dwarsfluitles Rotterdam

Dwarsfluitles Rotterdam bij School of Music. Overweeg je te starten met dwarsfluitles voor je kind of jezelf in of in de buurt van Rotterdam? Wij bieden dwarsfluitlessen aan voor leerlingen met uiteenlopende niveau’s. Je kunt bij ons terecht voor dwarsfluitles als beginner of gevorderde.Wij werken met ervaren docenten die je kunnen helpen met de beginselen van het instrument of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze ervaren dwarsfluitdocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onze dwarsfluitdocenten in Rotterdam

Zoek je een dwarsfluitleraar of dwarsfluitlerares? Vul straatnaam / gebied in om de afstanden te zien. Klik voor meer informatie op een docent of bekijk alle 2 resultaten.

2 van 2 resultaten

Carmen

(5)
Deskundig
Enthousiast
Vriendelijk
Locatie Wijkcentrum Charlois (3.5 km)
en 1 andere locatie
vanaf€ 20per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
Locatie Wijkcentrum Charlois (3.5 km)
en 1 andere locatie
vanaf€ 20per 30 min.
Al sinds mijn 6e ben ik verliefd op de dwarsfluit. De warme geluiden en flexibiliteit van het instrument heb ik kunnen zien, horen en ervaren tijdens een concert en mijn…
Bekijk profiel
Dwarsfluitles
ma
di
wo
do
vr
za
zo

Flavia

(1)
Vriendelijk
Inspirerend
vanaf€ 20per 30 min.
Videoles mogelijk
Privéles
vanaf€ 20per 30 min.
My name is Flávia, and I come from Portugal. When I was 6 years old I totally fell in love with the flute. Soon after I started learning it in…
Bekijk profiel
Dwarsfluitles
ma
di
wo
do
vr
za
zo
Bekijk alle 2 dwarsfluitdocenten in Rotterdam

Onze dwarsfluitlessen worden gegeven door een team van enthousiaste en ervaren dwarsfluitdocenten (in Rotterdam) die jou graag helpen om de dwarsfluit (nog) beter te beheersen. Uit ervaring blijkt dat leerlingen bijzonder blij zijn met de persoonlijke aanpak, aanmoediging en technische deskundigheid van onze dwarsfluitdocenten. Veel van onze docenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen. De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau. Dwarsfluitlessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn.

Dwarsfluit leren spelen bij School of Music

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. De opzegtermijn is 1 maand.Wil je graag een proefles? Kom vrijblijvend kennismaken met één van onze dwarsfluitdocenten. De docent kan je tijdens de proefles informeren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een dwarsfluit. Heb je muziek die je graag zou willen spelen met je dwarsfluit? Neem het mee naar je proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Voor een proefles is een eigen instrument niet vereist. Boek direct je proefles dwarsfluit online in Rotterdam. De actuele beschikbaarheid vind je in het boekingsformulier.