Je toehoorders
betoveren
doe je met de accordeon

Accordeonles Schiedam

Accordeonles Schiedam bij School of Music. De accordeon is een een veelzijdig instrument waarmee je vele kanten op kunt. Van Balkan tot Bach en van folk tot pop, alles is mogelijk!

Bekijk de accordeondocenten

Accordeon leren spelen

Je bent welkom voor de accordeonles als beginner of gevorderde. We werken met professionele docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze ervaren accordeondocenten gebruiken lesmaterialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is één maand. Zou je het liefst zelfgekozen nummers willen spelen met je accordeon? De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een accordeon. Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Vind een accordeondocent in Schiedam

Hieronder vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Schiedam. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand vanaf Schiedam weergegeven in kilometers.

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op 'Bekijk profiel'. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de accordeondocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.