Je toehoorders
betoveren
doe je met de accordeon

Accordeonles Rotterdam

Accordeonles Rotterdam bij School of Music. De accordeon is een een veelzijdig instrument waarmee je vele kanten op kunt. Van Balkan tot Bach en van folk tot pop, alles is mogelijk!

Bekijk de accordeondocenten

Accordeon leren spelen

Onze accordeonlessen zijn van toepassing op gevorderden en beginners van alle leeftijden. We hanteren geen wachttijden en werken met ervaren docenten. Hierbij gebruiken onze accordeondocenten lesmethodes die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze accordeonlessen geldt 1 maand opzegtermijn. Heb je muziek die je graag zou willen spelen bij accordeonles? Tijdens een proefles accordeon informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Vind een accordeondocent in Rotterdam

In het overzicht hieronder vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Rotterdam. De afstand is aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag of taal.

Als je klikt op 'Bekijk profiel' kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak nu online een afspraak en kom vrijblijvend kennismaken met onze accordeondocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.