Je toehoorders
betoveren
doe je met de accordeon

Accordeonles Rotterdam

Accordeonles Rotterdam

Accordeonles Rotterdam bij School of Music. De accordeon is een een veelzijdig instrument waarmee je vele kanten op kunt. Van Balkan tot Bach en van folk tot pop, alles is mogelijk!

Bekijk de accordeondocenten

Accordeon leren spelen

Je kunt bij ons terecht voor accordeonles als beginner of gevorderde. We werken met deskundige docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze accordeondocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met één maand opzegtermijn De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een accordeon. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je accordeon? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Vind een accordeondocent in Rotterdam

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Rotterdam. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag of taal.

Als je klikt op 'Bekijk profiel' kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze accordeondocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.

Onze Accordeondocenten in Rotterdam

2 resultaten in Rotterdam, Zuid-Holland