Laat
je stem
voor je spreken

Zangles Bilthoven

Zangles Bilthoven

Zangles Bilthoven bij School of Music. Zingen is geweldig en met de juiste techniek wordt het nog leuker! Onze zanglessen worden geleid door een team van enthousiaste docenten. Boek je proefles nu!

Bekijk de zangdocenten DSC03798-e1528468241641.jpg

Beter leren zingen

Of je nou gevorderd bent of nog wil starten met zanglessen, bij ons kun je terecht. Wij werken met ervaren docenten die je kunnen helpen met de beginselen van de zang of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze zangdocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

DSC03798-e1528468241641.jpg

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij zangles?Tijdens een proefles zang informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

zangles-e1528468007687.jpg

Vind een zangdocent in Bilthoven

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Bilthoven. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters.Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

Zangles-stockfoto-header.jpg

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op 'Bekijk profiel'. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de zangdocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.

Zangles-stockfoto-header.jpg

Onze Zangdocenten in Bilthoven

56 resultaten in Bilthoven, Utrecht