Ontdek
de wereld van
Vibrafoon

Vibrafoon Den Haag

Vibrafoon Den Haag

Vibrafoon Den Haag bij School of Music. De vibrafoon is een muziekinstrument in de familie van het slagwerk. Het bestaat uit gestemde metalen balken en wordt meestal bespeeld door met twee of vier zachte mallets op de balken te slaan. Qua stijl is de vibrafoon een relatief nieuw instrument dat vooral in populaire muziek zoals jazz of latin wordt gespeeld.

Bekijk de vibrafoondocenten shutterstock_1676793445.jpg

Vibrafoon leren spelen

Of je nou gevorderd bent of nog wil starten met lessen, bij ons kun je terecht. Wij werken met ervaren docenten die je kunnen helpen met de beginselen van de vibrafoon of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze vibrafoondocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij vibrafoon?Tijdens een proefles vibrafoon informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Vind een vibrafoondocent in Den Haag

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Den Haag. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters.Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op de docent in het onderstaande overzicht. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de vibrafoondocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.

Onze vibrafoondocenten in Den Haag

0 resultaten in Den Haag, Zuid-Holland (Bekijk alle filters)
    Helaas! We hebben overal gezocht maar kunnen niks vinden. Je kan het nog eens proberen met een andere zoekterm.