Vibrafoon Den Haag

Vibrafoon Den Haag bij School of Music. De vibrafoon is een muziekinstrument in de familie van het slagwerk. Het bestaat uit gestemde metalen balken en wordt meestal bespeeld door met twee of vier zachte mallets op de balken te slaan. Qua stijl is de vibrafoon een relatief nieuw instrument dat vooral in populaire muziek zoals jazz of latin wordt gespeeld.

Bekijk de vibrafoondocenten

Vibrafoon leren spelen

Je kunt bij ons terecht voor vibrafoon als beginner of gevorderde. We werken met ervaren docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze vibrafoondocenten lesmethodes die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn Tijdens een proefles vibrafoon informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Heb je muziek die je graag zou willen spelen bij vibrafoon? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Vind een vibrafoondocent in Den Haag

In het overzicht hieronder vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Den Haag. De afstand is aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag of taal.

Als je klikt op 'Bekijk profiel' kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak nu online een afspraak en kom vrijblijvend kennismaken met onze vibrafoondocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.