Ontdek
de wereld van
Tubales

Tubales Capelle aan den IJssel

Tubales Capelle aan den IJssel

Tubales Capelle aan den IJssel bij School of Music. Het laagste koperen blaasinstrument de tuba is een aandachtstrekker en verrassend speelbaar!

Tubales in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle tubadocenten
in de omgeving van Capelle aan den IJssel
Bekijk de docenten

Tuba leren spelen

Je bent welkom voor de tubales als beginner of gevorderde. Wij werken met professionele docenten die je kunnen helpen met de beginselen van de tuba of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze tubadocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij tubales? Tijdens een proefles tuba informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Tubadocenten in Capelle aan den IJssel

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Capelle aan den IJssel. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op de docent in het onderstaande overzicht. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de tubadocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.