Ontdek
de wereld van
Tubales

Tubales

Tubales

Tubales bij School of Music. Het laagste koperen blaasinstrument de tuba is een aandachtstrekker en verrassend speelbaar!

Tubales in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle tubadocenten
Bekijk de docenten

Tuba leren spelen

Of je nou gevorderd bent of nog wil starten met tubalessen, bij ons kun je terecht. Wij werken met ervaren docenten die je kunnen helpen met de beginselen van de tuba of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze tubadocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Waar kun je tubales volgen?

Bekijk alle tubadocenten

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij tubales? Tijdens een proefles tuba informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op de docent in het onderstaande overzicht. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de tubadocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.

Alle tubalessen bij School of Music