lekker casual vliegensvlugge solos tetteren

Toon beschikbaarheid
proefles € 10,- 30 min.

Saxofoonles Rotterdam

Saxofoonles Rotterdam bij School of Music. Wil jij schitteren als saxofonist? Met de sax steel je gegarandeerd de show! Altijd al eens willen doen? Kom tijdens een proefles eens uitproberen of dit ook jouw geluid is!

Zou je graag saxofoonles volgen in of rondom Rotterdam op één van onze locaties? Wij bieden saxofoonlessen aan voor leerlingen met verschillende niveau’s. Onze cursus saxofoonles is geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden.

We werken met ervaren docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze saxofoondocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Onze saxofoonlessen worden gegeven door een team van enthousiaste en ervaren saxofoondocenten (in Rotterdam) die jou graag helpen om de saxofoon (nog) beter te beheersen. Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn

Uit ervaring blijkt dat leerlingen erg blij zijn met de persoonlijke aanpak, de gezelligheid, de aanmoediging en technische deskundigheid van onze saxofoondocenten. Saxofoonlessen kunnen je goed helpen om regelmatig te blijven oefenen. Daarnaast proberen we altijd aan te sluiten bij jouw persoonlijk smaak, want het moet vooral leuk zijn. Veel van onze saxofoondocenten zijn ook actief als uitvoerend artiest. Zij bepalen samen met jou hoe jij je op een goede manier verder kunt ontwikkelen.

De moeilijkheidsgraad is natuurlijk helemaal afhankelijk van jouw eigen wensen en niveau. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je saxofoon? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een saxofoon.

Boek meteen online je proefles in Rotterdam. Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. In het boekingsformulier kan je de actuele beschikbaarheid zien en direct een proefles boeken.

Onze locaties voor Saxofoonles in Rotterdam

Onze saxofoondocenten in Rotterdam

Wietse Voermans studeerde vanaf 2009 saxofoon aan de Jazz Academy van het Rotterdams Conservatorium met klarinet en piano als bijvak. Hij speelde onder...