Ontdek
de wereld van
Perzische muziekles

Perzische muziekles Rotterdam

Perzische muziekles Rotterdam

Perzische muziekles Rotterdam bij School of Music. Tar: Dit is een langnekkig, getokkeld snaarinstrument dat uit Iran komt. Tar in het Perzisch betekent snaar. Het heeft drie gangen die elk uit twee metalen snaren bestaan. Tar heeft een Iraanse/Perzische traditionele muziekachtergrond. Het is nu modern geclassificeerd in het Dastgah systeem muziek. Setar: Dit is een Iranees/Perzisch langnekkig snaarinstrument dat met de wijsvinger van de rechterhand wordt bespeeld. Het is nu modern geclassificeerd in de Dastgah System muziek. Tanbour: Dit is een snaarinstrument met fretten. Tanbour komt oorspronkelijk uit de steden Kermanshah, Sahneh en Gahvare in het westen van Iran. Het systeem van Tanbour Music is Makam Music. Het is ook bekend als Kurdish Tanbour. Het is een van de weinige muziekinstrumenten die gebruikt worden in Ahl-e Haqq rituelen. Tegenwoordig wordt Tanbour in heel Iran gespeeld. Baglama: Dit is een tokkelinstrument. Het wordt soms aangeduid als de Saz( betekent het instrument in het Perzisch). Het wordt bespeeld in het noordwesten van Iran, Turkije, Azerbeidzjan, Koerdische muziek, Armeense muziek en Balkanlanden.

Perzische muziekles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle perzische muziekdocenten
in de omgeving van Rotterdam
Bekijk de docenten

Perzische muziek leren spelen

Je bent welkom voor de perzische muziekles als beginner of gevorderde. We werken met professionele docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze perzische muziekdocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

arabische-instrumenten.png

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij perzische muziekles? Tijdens een proefles perzische muziek informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Perzische muziekdocenten in Rotterdam

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Rotterdam. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op de docent in het onderstaande overzicht. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de perzische muziekdocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.