Perzische muziekles Rotterdam

Perzische muziekles Rotterdam bij School of Music. Tar: Dit is een langnekkig, getokkeld snaarinstrument dat uit Iran komt. Tar in het Perzisch betekent snaar. Het heeft drie gangen die elk uit twee metalen snaren bestaan. Tar heeft een Iraanse/Perzische traditionele muziekachtergrond. Het is nu modern geclassificeerd in het Dastgah systeem muziek. Setar: Dit is een Iranees/Perzisch langnekkig snaarinstrument dat met de wijsvinger van de rechterhand wordt bespeeld. Het is nu modern geclassificeerd in de Dastgah System muziek. Tanbour: Dit is een snaarinstrument met fretten. Tanbour komt oorspronkelijk uit de steden Kermanshah, Sahneh en Gahvare in het westen van Iran. Het systeem van Tanbour Music is Makam Music. Het is ook bekend als Kurdish Tanbour. Het is een van de weinige muziekinstrumenten die gebruikt worden in Ahl-e Haqq rituelen. Tegenwoordig wordt Tanbour in heel Iran gespeeld. Baglama: Dit is een tokkelinstrument. Het wordt soms aangeduid als de Saz( betekent het instrument in het Perzisch). Het wordt bespeeld in het noordwesten van Iran, Turkije, Azerbeidzjan, Koerdische muziek, Armeense muziek en Balkanlanden.

Bekijk de perzische muziekdocenten

Perzische muziek leren spelen

Je kunt bij ons terecht voor perzische muziekles als beginner of gevorderde. We werken met ervaren docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze perzische muziekdocenten lesmethodes die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze perzische muzieklessen geldt 1 maand opzegtermijn. Tijdens een proefles perzische muziek informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Heb je muziek die je graag zou willen spelen bij perzische muziekles? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Vind een perzische muziekdocent in Rotterdam

In het overzicht hieronder vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Rotterdam. De afstand is aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag of taal.

Als je klikt op 'Bekijk profiel' kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak nu online een afspraak en kom vrijblijvend kennismaken met onze perzische muziekdocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.