Ontdek
de wereld van
Perzische muziekles

Perzische muziekles

Perzische muziekles

Perzische muziekles bij School of Music. Tar: Dit is een langnekkig, getokkeld snaarinstrument dat uit Iran komt. Tar in het Perzisch betekent snaar. Het heeft drie gangen die elk uit twee metalen snaren bestaan. Tar heeft een Iraanse/Perzische traditionele muziekachtergrond. Het is nu modern geclassificeerd in het Dastgah systeem muziek. Setar: Dit is een Iranees/Perzisch langnekkig snaarinstrument dat met de wijsvinger van de rechterhand wordt bespeeld. Het is nu modern geclassificeerd in de Dastgah System muziek. Tanbour: Dit is een snaarinstrument met fretten. Tanbour komt oorspronkelijk uit de steden Kermanshah, Sahneh en Gahvare in het westen van Iran. Het systeem van Tanbour Music is Makam Music. Het is ook bekend als Kurdish Tanbour. Het is een van de weinige muziekinstrumenten die gebruikt worden in Ahl-e Haqq rituelen. Tegenwoordig wordt Tanbour in heel Iran gespeeld. Baglama: Dit is een tokkelinstrument. Het wordt soms aangeduid als de Saz( betekent het instrument in het Perzisch). Het wordt bespeeld in het noordwesten van Iran, Turkije, Azerbeidzjan, Koerdische muziek, Armeense muziek en Balkanlanden.

arabische-instrumenten.png
Perzische muziekles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle perzische muziekdocenten
Bekijk de docenten

Perzische muziek leren spelen

Je kunt bij ons terecht voor perzische muziekles als beginner of gevorderde. We hanteren geen wachttijden en werken met deskundige docenten. Hierbij gebruiken onze perzische muziekdocenten lesmateriaal dat aansluit op jouw specifieke situatie.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een perzische muziek. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je perzische muziek? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Als je klikt op de docent kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze perzische muziekdocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.

Alle perzische muzieklessen bij School of Music

0 resultaten
    Helaas! We hebben overal gezocht maar kunnen niks vinden. Je kan het nog eens proberen met een andere zoekterm.
    Bekijk alle 0 docenten