Online ontdek
de wereld van
Perzische muziekles

Perzische muziekles online

Perzische muziekles

Perzische muziekles Online bij School of Music. Tar: Dit is een langnekkig, getokkeld snaarinstrument dat uit Iran komt. Tar in het Perzisch betekent snaar. Het heeft drie gangen die elk uit twee metalen snaren bestaan. Tar heeft een Iraanse/Perzische traditionele muziekachtergrond. Het is nu modern geclassificeerd in het Dastgah systeem muziek. Setar: Dit is een Iranees/Perzisch langnekkig snaarinstrument dat met de wijsvinger van de rechterhand wordt bespeeld. Het is nu modern geclassificeerd in de Dastgah System muziek. Tanbour: Dit is een snaarinstrument met fretten. Tanbour komt oorspronkelijk uit de steden Kermanshah, Sahneh en Gahvare in het westen van Iran. Het systeem van Tanbour Music is Makam Music. Het is ook bekend als Kurdish Tanbour. Het is een van de weinige muziekinstrumenten die gebruikt worden in Ahl-e Haqq rituelen. Tegenwoordig wordt Tanbour in heel Iran gespeeld. Baglama: Dit is een tokkelinstrument. Het wordt soms aangeduid als de Saz( betekent het instrument in het Perzisch). Het wordt bespeeld in het noordwesten van Iran, Turkije, Azerbeidzjan, Koerdische muziek, Armeense muziek en Balkanlanden.

Perzische muziekles via video?
Bekijk nu alle perzische muziekdocenten die videoles geven.
Bekijk de docenten

Online perzische muziekles

Het is mogelijk om online perzische muziekles te volgen bij School of Music. Op dit moment wordt het steeds gebruikelijker om ook gitaarlessen op afstand te volgen via een videoverbinding. Het handige aan deze lessen is dat je geen reistijd hebt en elke docent kunt kiezen die dit aanbiedt.

Onze cursussen via videoverbinding

Je bent welkom voor de perzische muziekles als beginner of gevorderde. Wij werken met professionele docenten die je kunnen helpen met de beginselen van de perzische muziek of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze perzische muziekdocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

arabische-instrumenten.png

Perzische muziekdocenten online

Hieronder vind je alle videoles perzische muziekdocenten. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters.

0 resultaten (videoles)
    Helaas! We hebben overal gezocht maar kunnen niks vinden. Je kan het nog eens proberen met een andere zoekterm.
    Bekijk alle 0 docenten