Subtiel
pingelen
op de mandoline

Mandolineles Rotterdam

Mandolineles Rotterdam

Mandolineles Rotterdam bij School of Music. De mandoline is een snaarinstrument waarmee zowel traditionele als moderne muziek kan worden gespeeld. De mandoline is zeer populair in Keltische, bluegrass, jazz en klassieke stijlen, maar ook een traditioneel instrument van vele delen van Griekenland en Brazilië.

Mandolineles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle mandolinedocenten
in de omgeving van Rotterdam
Bekijk de docenten

Mandoline leren spelen

Je bent welkom voor de mandolineles als beginner of gevorderde. We werken met professionele docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze mandolinedocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij mandolineles? Tijdens een proefles mandoline informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Mandolinedocenten in Rotterdam

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Rotterdam. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

0 resultaten in Rotterdam, Zuid-Holland
    Helaas! We hebben overal gezocht maar kunnen niks vinden. Je kan het nog eens proberen met een andere zoekterm.
    Bekijk alle 0 docenten

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op de docent in het onderstaande overzicht. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de mandolinedocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.