Subtiel
pingelen
op de mandoline

Mandolineles Rotterdam

Mandolineles Rotterdam bij School of Music. De mandoline is een snaarinstrument waarmee zowel traditionele als moderne muziek kan worden gespeeld. De mandoline is zeer populair in Keltische, bluegrass, jazz en klassieke stijlen, maar ook een traditioneel instrument van vele delen van Griekenland en Brazilië.

Bekijk de mandolinedocenten

Mandoline leren spelen

Je bent welkom voor de mandolineles als beginner of gevorderde. We werken met ervaren docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze mandolinedocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze mandolinelessen geldt 1 maand opzegtermijn. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij mandolineles? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Tijdens een proefles mandoline informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument.

Vind een mandolinedocent in Rotterdam

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Rotterdam. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op 'Bekijk profiel'. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de mandolinedocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.