Fagotles Den Haag

Fagotles Den Haag bij School of Music. De fagot of bassoon in het Engels is een houten blaasinstrument met een dubbelriet. De klank van de fagot is erg karakteristiek: in de lage tonen enigszins grof en korrelig, in het middenregister gelijkend op die van de hoorn en in de hoogte nadert de toon die van de cello, altviool of menselijke tenorstem. (bron: Wikipedia)

Bekijk de fagotdocenten

Fagot leren spelen

Onze cursus fagotles is geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. We hanteren geen wachttijden en werken met enthousiaste docenten. Hierbij gebruiken onze fagotdocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is één maand. Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je fagot? De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een fagot.

Vind een fagotdocent in Den Haag

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Den Haag. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag of taal.

Als je klikt op 'Bekijk profiel' kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze fagotdocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.

0 resultaten

Schrijf je in voor de wachtlijst of neem online fagotles

Op dit moment hebben we helaas geen opties in jouw buurt. Meld je aan voor de wachtlijst, dan sturen we je een mail zodra er weer aanbod is. Wil je online videoles? Bekijk hier de docenten die dit aanbieden.

We konden helaas niets vinden met deze filters, pas de filters aan voor meer resultaten.