Ontdek
de wereld van
Fagotles

Fagotles Den Haag

Fagotles Den Haag

Fagotles Den Haag bij School of Music. De fagot of bassoon in het Engels is een houten blaasinstrument met een dubbelriet. De klank van de fagot is erg karakteristiek: in de lage tonen enigszins grof en korrelig, in het middenregister gelijkend op die van de hoorn en in de hoogte nadert de toon die van de cello, altviool of menselijke tenorstem. (bron: Wikipedia)

Bekijk de fagotdocenten shutterstock_1717378429.jpg

Fagot leren spelen

Je kunt bij ons terecht voor fagotles als beginner of gevorderde. We werken met deskundige docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Hierbij gebruiken onze fagotdocenten lesmateriaal dat aansluit jouw specifieke situatie.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met één maand opzegtermijn De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een fagot. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je fagot? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Vind een fagotdocent in Den Haag

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Den Haag. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag of taal.

Als je klikt op 'Bekijk profiel' kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze fagotdocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.

Onze Fagotdocenten in Den Haag

0 resultaten in Den Haag, Zuid-Holland
    Helaas! We hebben overal gezocht maar kunnen niks vinden. Je kan het nog eens proberen met een andere zoekterm.