Ontdek
de wereld van
Panfluitles

Panfluitles Amsterdam

Panfluitles Amsterdam

Panfluitles Amsterdam bij School of Music. De panfluit is een fluit, die uit een aantal aan de onderzijde gesloten buizen is opgebouwd van verschillende lengte. Als materiaal wordt voor de Zuid-Amerikaanse panfluit veelal bamboe gebruikt. Daarnaast zijn er ook panfluiten gemaakt van hout, glas of metaal en kunststof.

Panfluitles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle panfluitdocenten
in de omgeving van Amsterdam
Bekijk de docenten

Panfluit leren spelen

Je bent welkom voor de panfluitles als beginner of gevorderde. Wij werken met professionele docenten die je kunnen helpen met de beginselen van de panfluit of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze panfluitdocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

shutterstock_466454021.jpg

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij panfluitles? Tijdens een proefles panfluit informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Panfluitdocenten in Amsterdam

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Amsterdam. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op de docent in het onderstaande overzicht. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de panfluitdocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.