Discover your sound

Online muzieklessen

Panfluitles online

Het is mogelijk om online panfluitles te volgen bij School of Music. Op dit moment wordt het steeds gebruikelijker om ook panfluitlessen op afstand te volgen via een videoverbinding. Het handige aan deze lessen is dat je geen reistijd hebt en elke docent kunt kiezen die dit aanbied. Onze cursus panfluitles is van toepassing op beginners en gevorderden van alle leeftijden. We hanteren geen wachttijden en werken met deskundige docenten.

Bekijk de online panfluitdocenten

Hoe gaat het in zijn werk?

Het boeken van een videoles is simpel:
  1. Selecteer onderaan deze pagina een docent die bij je past.
  2. Klik op 'boek nu je proefles' om een tijd te kiezen die jou uitkomt.
  3. Je krijgt een bericht met de contactgegevens van de docent.
  4. Volg je proefles op afstand online.

Op welke manier worden de online panfluitlessen gegeven?

De docent bepaalt het platform waarop de lessen gegeven worden. De meeste gebruikte platformen zijn: Zoom, Whatsapp, Google Meet en Facetime. Op meeste computer en devices kun je hiermee aan de slag.

Werkt een online les net zo goed als een fysieke les?

Sommige zaken zijn van belang bij het volgen van online panfluitles Een goede internetverbinding is een voorwaarde voor goed beeld & geluid. Een bekabelde verbinding werkt stabieler dan een wifi verbinding. Zorg dat je je op niet al te grote afstand bevind van je wifi-router, als je gebruik maakt van wifi. Daarnaast is goed geluid van belang bij het volgens van online les. Gebruik een koptelefoon of oordopjes, zodat het niet geluid niet gaat rondzingen.

Zijn online panfluitlessen geschikt voor mij?

We nodigen je graag uit om de proef op de som te nemen. Boek nu je proefles online! Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. Klik op een docent en daarna op 'boek nu je proefles' om de beschikbare data & tijden te zien en direct een proefles boeken. Boek vandaag nog een muziekles online! De meeste proeflessen zijn al te boeken vanaf 10 euro.

Op zoek naar normale panfluitles?

We bieden natuurlijk ook panfluitlessen aan op locatie of aan huis. Deze kun je hier vinden.