Hoboles Leidschendam

Hoboles Leidschendam bij School of Music. De hobo is een houten blaasinstrument dat veel gebruikt wordt in de klassieke muziek. Het instrument wordt bespeeld met een dubbel riet. Het geluid van de hobo is een karakteristiek geluid dat ver draagt.

Bekijk de hobodocenten

Hobo leren spelen

Je bent welkom voor de hoboles als beginner of gevorderde. We werken met deskundige docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze hobodocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij hoboles? Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Tijdens een proefles hobo informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument.

Vind een hobodocent in Leidschendam

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Leidschendam. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op 'Bekijk profiel'. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de hobodocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.