Ontdek
de wereld van
Hoboles

Hoboles Leidschendam

Hoboles Leidschendam

Hoboles Leidschendam bij School of Music. De hobo is een houten blaasinstrument dat veel gebruikt wordt in de klassieke muziek. Het instrument wordt bespeeld met een dubbel riet. Het geluid van de hobo is een karakteristiek geluid dat ver draagt.

Bekijk de hobodocenten shutterstock_1820833211.jpg

Hobo leren spelen

Of je nou gevorderd bent of nog wil starten met hobolessen, bij ons kun je terecht. Wij werken met ervaren docenten die je kunnen helpen met de beginselen van de hobo of juist met het aanscherpen van je vaardigheden. Onze hobodocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand. Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij hoboles?Tijdens een proefles hobo informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Vind een hobodocent in Leidschendam

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Leidschendam. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters.Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op 'Bekijk profiel'. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de hobodocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.

Onze Hobodocenten in Leidschendam