Discover your sound

Online muzieklessen

Hoboles online

Het is mogelijk om online hoboles te volgen bij School of Music. Op dit moment wordt het steeds gebruikelijker om ook hobolessen op afstand te volgen via een videoverbinding. Het handige aan deze lessen is dat je geen reistijd hebt en elke docent kunt kiezen die dit aanbied. Onze hobolessen zijn van toepassing op beginners en gevorderden van alle leeftijden. We hanteren geen wachttijden en werken met deskundige docenten.

Bekijk de online hobodocenten

Hoe gaat het in zijn werk?

Het boeken van een videoles is simpel:
  1. Selecteer hieronder de docent van je keuze
  2. Klik op 'boek nu je proefles' om een tijd te kiezen die jou uitkomt
  3. Je krijgt een bericht met de contactgegevens van de docent
  4. Volg je proefles op afstand

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze hobolessen geldt 1 maand opzegtermijn. Tijdens een proefles hobo informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Heb je muziek die je graag zou willen spelen bij hoboles? Laat het weten tijdens de proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Vraag nu je proefles aan

Boek direct je proefles online! Een eigen instrument is hiervoor niet vereist. Klik op een docent en daarna op 'boek nu je proefles' om de beschikbare data & tijden te zien en direct een proefles boeken. Voor de videoles op afstand is het natuurlijk van belang om een apparaat met camera te hebben zoals een smartphone of laptop. We hebben een blogartikel geschreven met meer tips.

Op zoek naar normale hoboles?

We bieden natuurlijk ook hobolessen aan op locatie of aan huis. Deze kun je hier vinden.