Geef muziekles cadeau 🎁🎄😃

Ontdek
de wereld van
Hoboles

Hoboles Voorburg

Hoboles Voorburg

Hoboles Voorburg bij School of Music. De hobo is een houten blaasinstrument dat veel gebruikt wordt in de klassieke muziek. Het instrument wordt bespeeld met een dubbel riet. Het geluid van de hobo is een karakteristiek geluid dat ver draagt.

Hoboles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle hobodocenten
in de omgeving van Voorburg
Bekijk de docenten

Hobo leren spelen

Onze hobolessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden van alle leeftijden. We hanteren geen wachttijden en werken met enthousiaste docenten. Hierbij gebruiken onze hobodocenten lesmateriaal dat aansluit op jouw specifieke situatie.

shutterstock_1820833211.jpg

Instromen is bij ons het hele jaar door mogelijk. Voor al onze lessen geldt één maand opzegtermijn. De docent kan je tijdens de proefles adviseren over het lesprogramma en eventueel de aanschaf van een hobo. Heb je nummers die je graag zou willen spelen met je hobo? Neem het mee naar je eerste proefles, de docent kan dan samen met jou een plan opstellen om de muziek te spelen die jij leuk vindt.

Hobodocenten in Voorburg

In het onderstaande overzicht vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Voorburg. De afstand zie je aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag.

Als je klikt op de docent kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak je afspraak nu online en kom vrijblijvend kennismaken met één van onze hobodocenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.