Ontdek
de wereld van
Djembéles

Djembéles Capelle aan den IJssel

Djembéles Capelle aan den IJssel

Djembéles Capelle aan den IJssel bij School of Music.

Djembéles in jouw buurt?
Vul je postcode in en bekijk alle djembédocenten
in de omgeving van Capelle aan den IJssel
Bekijk de docenten

Djembé leren spelen

Je bent welkom voor de djembéles als beginner of gevorderde. We werken met professionele docenten en je kunt bij ons les volgen zonder wachttijden. Onze djembédocenten gebruiken materialen die volledig aansluiten bij jouw situatie.

Je kunt bij ons het hele jaar door instromen. Je kunt altijd weer opzeggen met 1 maand opzegtermijn Zou je het liefst zelfgekozen muziek willen spelen bij djembéles? Tijdens een proefles djembé informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt.

Djembédocenten in Capelle aan den IJssel

Hieronder vind je alle docenten gerangschikt op afstand vanaf Capelle aan den IJssel. Je kunt verder filteren door gebruik te maken van de filters. Aan de rechtkant (naast de locatie) zie je de afstand weergegeven in kilometers.

Als je benieuwd bent geworden naar een docent, klik je op de docent in het onderstaande overzicht. Wil je graag een proefles? Maak vrijblijvend kennis met de djembédocenten. Klik op "Boek nu je proefles" en kies de gewenste datum en tijd.