DJ les Rotterdam

DJ les Rotterdam bij School of Music. Wil jij leren DJen of hier beter in worden? Kom dan eens langs voor een DJ proefles! Tijdens de lessen leer je alles over mixen, beats, scratchen, controllers en meer!

Bekijk de dj docenten

DJ leren spelen

Onze cursus dj les is van toepassing op gevorderden en beginners van alle leeftijden. We hanteren geen wachttijden en werken met deskundige docenten. Hierbij gebruiken onze dj docenten lesmethodes die aansluiten bij jouw specifieke situatie.

Ook tussentijds instromen is geen probleem, dit is namelijk het hele jaar door mogelijk. De opzegtermijn is 1 maand. Tijdens een proefles dj informeert de docent je graag over de aanschaf of huur van een instrument. Neem het mee naar je proefles, jij kunt dan samen met je docent een plan opstellen om de muziek te spelen waar je enthousiast van wordt. Heb je muziek die je graag zou willen spelen bij dj les?

Vind een dj docent in Rotterdam

In het overzicht hieronder vind je de beschikbare docenten gesorteerd op afstand vanaf Rotterdam. De afstand is aan de rechterkant weergegeven in kilometers. Door gebruikt te maken van de filters kun je verder filteren op bijvoorbeeld de gewenste lesdag of taal.

Als je klikt op 'Bekijk profiel' kun je meer lezen over de betreffende docent en zijn/haar werkwijze. Zou je een proefles willen? Maak nu online een afspraak en kom vrijblijvend kennismaken met onze dj docenten. Je kunt boeken door op "Boek nu je proefles" en de gewenste datum en tijd te selecteren.